Velvære massage

Jeg inviterer til dyb afspænding og afslapning gennem en blid og respektfuld massage af din krop.

Velværemassage er en omsorgsfuld olie aroma dybtvirkende helkropsmassage eller fuldkropsmassage, og til forskel fra den velkendte fysiurgiske massage, som typisk bruges i forbindelse med afhjælpning af infiltrationer og sportsskader, er min massage meget blid og afslappende.

Mange af de spændinger og blokeringer er grundet i psykiske påvirkninger fra dagligdagen; både det nære men også ophobet over lang tid, måske helt tilbage fra ens barndom. Muskelspændinger kan være kroppens forsvar mod at mærke og udtrykke vores følelser.

Jeg tilbyder en meget afstressende, afslappende og beroligende massage, hvis hovedformål er at bibringe dig velvære og øge kroppens spirituelle energier ved en intens, smuk og livs(energi)bekræftende påvirkning af kroppens energicentre (chakrane). Massagen er meget blid med lange langsomme strøg fortaget af varme, følsomme, omsorgsfulde, stærke og dog bløde hænder, hvor jeg koncentrerer mig om de signaler din krop sender mig under velværemassagen. Denne omsorgsfulde massage hjælper dig med at synke ned og ind i en dyb, indre stilhed og hjælper dig med at mærke kroppen og følelser mere intens.

Der bliver lagt vægt på at massere/aktivere mange af kroppens energicentre. Grundet at disse stærke centre masseres, kan det vække emotionelle følelser, som jeg vil koncentrer mig om under massagen. Sådanne følelser kan give sig udtryk som overvældet glæde og tilfredshed eller måske som irritation eller vrede. Disse tilbageholdte følelser kan kommer fra de spændinger og blokeringer, der er ophobet i kroppen som omtalt ovenfor. Disse spændinger frigives under velværemassagen. Herved hjælper massagen med at heale din krop, sjæl og sind. Nogle bliver kuldskær; dette skyldes at musklerne slapper af.

Der vil naturligvis efter massagen blive tid til at samle op på eventuelle sådanne stærke følelser.

Velværemassage er en afslappende massage til at forkæle dig selv.

Velvære massage