Klangskålemassage

Klangskålemassage

Klangskålemassage er en healing massage eller tantra massage, hvor der også indgår lyd fra klangskåle i sessionen. Skålen eller skålene placeres forskellige steder på kroppen og slås an. Vibrationerne forplanter sig ned i kroppen og sætter væske in cellerne i svingninger.

KlangenKlangskål, syngeskål eller svingninger kan gå dybt ind i kroppen og “massere” de indre organer og disse vil udskille affaldsstoffer på samme måde som muskler og bindevæv gør det ved en fysiurgisk massage.

Klangskålemassage virker afslappende og beroligende og er et dejligt og ofte nyt indslag i en healing eller tantra massage.

Lidt om klangskåle eller syngeskåle

Klangskåle eller syngeskåle stammer fra den buddhistiske kultur fra Himalaya, hvor de kan dateres helt tilbage til Kina for ca. 3.000 år siden. Skåle findes i forskellige størrelser fra omkring 8-10 cm diameter til meget store, så store, at man kan stå i dem.

De er håndlavet og har smukke klange. Ifølge de gamle traditioner er alle skåle lavet af 7 forskellige metaller – en for hver planet. Hver enkelt metal har en individuel lyd og harmoni, som frem elskers under fremstillingen.

Det menneskelige legeme består rundt regnet af 50% vand. Hos bør og unge mennesker lidt mere 60-65%, hos ældre omkring 45%. Vand kan sætte i svingninger. Det kan væske i kroppen, i cellerne også og det kan klangskåle gøre.

Forskellige størrelser klangskåle har forskellige tonelejer. Generelt kan man sige at de små skåle har et høj toneleje eller klang og de større en  dybere. Skålen synger med mange toner og overtoner. Legeringens sammensætning af de syv forskellige metaller har indflydelse på tonelejet og sammensætningen af toner og overtoner. For at være en god klangskål til massageterapi, bør (skal) skålen holde sin klang i lang tid.

Nis Sørensen, Sanselig Healing giver healende  klangskålemassage
Nis Sørensen, Sanselig Healing giver healende klangskålemassage

Klangskåle Massage