Om Sanselig Healing

Lidt om mig

Omkring 2008 begyndte  min  kone at spørge, om jeg ikke kunne trykke lidt på hendes myoser i skuldre og overarm. Sådan begyndte min erfaring med massage. Totalt uden kendskab, blot med åbent sind for at hjælpe.

Efter nogle år tænkte jeg, at jeg godt ville lære lidt om massage.  Aftenskole var ikke muligt, da jeg arbejdsmæssigt ofte var på udenlandsrejser. Måske et tre-fem dages kursus eller en lang weekend.

Tilfældigt i sensommeren 2012 så jeg i et eller andet blad, at Kursuscentret Kilden i Valby havde åbent hus arrangement en aften, hvor de fortalte om deres massage uddannelse. Uerfaren med massage havde jeg ingen anelse om, at der er forskellige typer massage. Massage er vel massage, så jeg tog gladelig til dette arrangement.

Under arrangementet gik det op for mig, at de underviste i Healing Massage.  Det var vist godt nok for alternativt til mig. Men efter gennemgang af emnerne og nogle små øvelser, blev jeg dog overbevist om at tage det første kursus i grundmassage. Her lærte jeg det basale om massage, om massagegreb og hvordan man ombygger en afslappende og healende massage.

Efter nogle måneder at have praktiseret det lærte på min kone, syntes jeg, at jeg ville lære lidt mere og kom på chakra massage kursus.  Under en elevmassage, hvor jeg var modtager, fik jeg mit livs første spirituelle oplevelse, en ude-af-kroppen oplevelse. Jeg følte, at jeg var ude at flyve, oppe mellem stjernerne.

Den oplevelse ændrede mit liv. Jeg har taget en u-vending. Tabt mig omkring 25 kilo siden da og har ikke haft det så godt i de sidste mange 25-30 år.

Jeg har siden den oplevelse fuldfør uddannelse som eksamineret massør med speciale i afspændinsmassage.

Kurser

●   2019 Reiki Healing 3. Jeg blev Reiki Mester den 14. april 2019.
●   2018 Reiki Healing 1 & 2
●   2017 Eksamineret massør med speciale i afspænding
●   2017 Polaritetshealing, 5 dage
●   2016 Bækkenbundsmassage, 6 dage
●   
2015 Polaritetsmassage, 5 dage
●   
2014 Frigørenden Massage, 5 dage
●   
2013 Psykisk Massage, 5 dage
●   
2013 Chakra massage, 5 dage
●   
2012 Grundkursus i massage, 5 dage