Reiki Healing

Reiki Healing, hvordan foregår det?

Som Reiki Mester er den Reiki Healing, som jeg giver,  baserer på modtaget undervisning fra mine kurser i Reiki og indvielse som Reiki Mester plus den erfaring og lærdom fra mine adskillige kurser og den erfaring, jeg har opnået fra de mange healing massager, jeg har givet.

I modsætning til healing massage, hvor den blotlagte hud masseres af følsomme hænder, består min Reiki Healing af “håndspålægning” på det påklædte legeme, der ligger afslappet på en briks.

Den healende energi fra den allestedsværende lysende energikilde, kanaliseres gennem mig ud af mine hænder og ind i dig. Den varme energi formidles fra mine hænder ind i dig og starter en selv healende process hos dig.

Alle de syv hoved chakra plus nogle af under-chakrane berøres og tilføres healende energi.  Først placeres mine hænder på forsiden af kroppen. Først på hovedet, derefter ned over kroppen til knæ. Herefter vender du dig om og bagsiden af kroppen berøres.

Reiki Healing kan blandt andet:

●   Hæve dit energiniveau
●   Højne din livsglæde
●   Øge din kropsbevidsthed
●   Mindske ømhed i ømme muskler
●   Lindre smerter
●   Reducere stress
●   Støtte ved sorg og kriser

Reiki Healing, hvordan opleves det?

Oplevelsen af en healing er forskellig fra person til person og fra gang til gang. Der er ingen korrekt måde at opleve en healing på. Modtageren kan f.eks. føle varme, kulde, snurren, det kan sitre i området, hvor mine hænder ligger. Det kan også sitre eller prikke andre steder på kroppen, end lige der, hvor hænderne aktuelt ligger.

Krop og sind kan reagere forskelligt. Hos nogle vil man se latter og glæde, hos andre gråd. Gamle fortrængte minder eller oplevelser kan komme op til overfladen. Om det vil ske for dig, kan ikke vides på forhånd. Måske kan du mærke noget i kroppen efter nogle dage.

Påklædning

Du, som modtager, ligger påklædt på en massagebriks eventuelt med et fleece tæppe over dig.

Den bedste påklædning er ikke for tykt tøj (rummet er opvarmet og der er et varmetæppe på briksen). Erfaringsmæssigt er tights og tætsiddende top/t-shirt god beklædning. Du bør IKKE have en BH med metalbøjer på, da sådanne bøjler har en negativ indflydelse på, hvordan energien flyder fra mig som giver til dig som modtager. Ideelt er  ingen BH eller en løbe- eller sports BH .

Under healingen fyldes rummet af behagelig afslappende, beroligende musik eller naturlyde. En session varer omkring en time og et kvarter. Dertil skal du lægge tid til samtale både før og efter sessionen.