Udtalelser

Elsebet, 65 år

”Sanselig Healing” er et rigtig godt udtryk for den massage jeg får – den er både blid og healende og meget afspændende og afslappende. Bagefter har oftest fået mere energi da affaldsstofferne i kroppen er blevet løsnet og lettet.

Men – men – men massagen kan også være dybere og hårdere, ligesom en slags “indre psykoterapi” hvor jeg bliver afsindig træt og må hjem og hvile mig da mine fortidige traumer kan dukke op til overfladen og jeg kommer til at sætte ord og billeder på oplevelsen.

Nis er utrolig lydhør og samarbejder med mig og min krop ved at sanse hvad der skal til af blide, varme tryk eller hårde intense tryk på de mere spændte kropsområder.

Kommunikationen mellem Nis og mig er yderst værdifuld, da jeg kan mærke indefra og Nis udefra – hvad min krop har brug for. Og det gør at jeg med glæde kommer igen og igen – da jeg får det bedre og bedre med min krop, som har færre smerter end da jeg startede med massagen.

Jeg er dybt taknemmelig over at have fundet frem til og modtaget den helt rigtige form for massage til mig og min krop & sjæl – nemlig denne sanselige healende massage.

Sanne, 48 år

Jeg har fået flere fjernhealinger og nogle fysiske Reiki Healinger før denne oplevelse, jeg nu fortæller om. Har et par gange under fysisk healing fået en ude-af-kroppen oplevelse.

Under den fjernhealing jeg fik forleden af dig, mødte jeg mit indre dyr, en bjørn.
Jeg var også i kontakt med min afdøde mor og fik afklaret noget med hende, som har plaget mig siden, adskillige år før hun døde.

Jeg svævede over sengen og fik en ude-af-kroppen oplevelse. Det har jeg ALDRIG før fået ved en fjernhealing. Det var så dejlig en oplevelse. Jeg blev så varm om hjertet.

Til sidst løb nogle tårer af glæde og rørthed ned af kinderne på mig.

Det tog lang tid at komme tilbage til nuet. Har oplevet lignende i fysisk healing men, aldrig så stærk en oplevelse i en fjernhealing før.

Tak . Vi har brug for sådanne givende mennesker som dig.

Mariann, 51 år

Jeg har fået en 2 timers helkropsmassage hos Sanselig Healing. Det var fantastik.

Normalt bliver man helt bombet, når man har fået to times massage, men hos Sanselig Healing – ja så flyver man nærmest derfra. Massage er ikke hård for kroppen. Jeg ømmede mig kun en gang – derefter vidste han præcis, hvor hårdt han kunne trykke i den videre massage.

Ved en helkropsmassage er man nøgen, men det blev aldrig grænseoverskridende og akavet på nogen måde – massøren var yderst professionel.

Jeg kan på det varmest anbefale Sandelig Healing.

Alex, 58 år

Tak for en enestående oplevelse, en god modtagelse og indledende samtale hvor du tog dig tid til at spørge indtil, og forstå mine behov og ønsker. Vi kom hurtigt frem til hvilken massage jeg skulle have, og udførelsen var helt i top. Efterfølgende gav du dig igen god tid til at snakke forløbet igennem, og jeg kørte hjem med en god fornemmelse i kroppen.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg har fået massage af dig, og jeg vil helt klart anbefale dig til venner og familie.

Susanne, 49 år

Jeg kontaktede Nis på hans hjemmeside Sanselig Healing, da jeg tidligere har haft et meget berigende og smukt samarbejde med ham.
Jeg skal opereres og ønskede at blive healet inden operationen. Jeg tøvede derfor ikke med at kontakte Nis.

Hele sessionen er meget tryg og kærlig.
Nis byder mig velkommen i hvidt tøj og udstråler som sædvanlig ro og tillid.
Vi starter med en kop te og en snak om min begrundelse for sessionen og hvad jeg ønsker. Denne session skal være massage og Reiki Healing.

Nis går ud og vasker hænder, mens jeg klæder mig af. Jeg kan selv bestemme, om jeg vil være nøgen eller have trusser på. Jeg ved at hudkontakt giver den største effekt af healingen, så jeg vælger at klæde mig helt nøgen.

Jeg ligger på en briks med et tyndt, blødt lagen over min krop.
Hans hænder er meget varme og massagen er meget dejlig. Jeg overgiver mig langsomt til hans hænders blide, men bestemte strøg. Det er tydeligt at Nis har styr på hvad han gør og er omhyggelig. Undervejs flytter Nis klædet for at kunne give massage, men på intet tidspunkt fjerner han klædet helt.

Undervejs spørger Nis om jeg er OK. Jeg forklarer, at  jeg er helt OK og har det som om jeg har champagnebobler i hele kroppen, særligt på de steder, hvor han masserer. Det er helt vidunderligt og kilder overalt i kroppen.

I slutningen af sessionen giver Nis Reiki-healing, hvilket foregår ved at han lægger sine MEGET varme hænder på kroppens energi-chakra. Dette er meget blidt og nænsomt og jeg oplever en frisk ren fornemmelse. Næsten som et mentalt brusebad.

Jeg fyldes samtidig med en følelse af kærlighed, både fra Nis, men også fra selveste Universet. Jeg bliver meget rørt af denne oplevelse og tørrer tårer væk mens jeg griner for mig selv.

Det er en spøjs og lidt overvældende oplevelse, når man ikke har prøvet det før. Det har jeg heldigvis, så jeg var forberedt.

Nis putter lagnet helt om mig, trykker mig på fødderne for at ”grounde mine energier”, tror jeg. Han går ud og vasker hænder, mens jeg ”kommer til mig selv”.

Da han kommer ind, holder vi om hinanden i nogle minutter. Jeg smiler over hele femøren…!

Jeg er altid helt frisk efter en session med Nis. Ikke som med traditionel massage, hvor jeg ofte er lidt ”groggy”.

Jeg klæder mig på og på vej ud ad døren får jeg en flaske vand til hjemturen.

Vi ses igen Nis.  Når jeg er kommet mig lidt efter operationen.

Hanne, 53 år

Tak for en fantastisk Reiki Healing. Det er helt vildt så varme dine hænder du har. Dine hænders varme og energi er blevet så meget kraftigere siden sidst, hvor jeg også syntes, de var varme.

Også denne gang kunne jeg tydeligt fornemme og mærke dine hænder, efter du flyttede dem til et andet sted på kroppen. Der nå have være to – tre hjælpere i rummet, så mange sæt hænder følte jeg, der til tider healede mig. Det prikkede og sitrede i alle fingre og tæer. Varme stråle op i mine skuldre. Jeg så kalejdoskopiske farveorgier for mine indre øjne. Det var bare SÅ vildt.

Jeg glæder mig rigtig meget til næste gang.

Jeg kan på det varmeste anbefale en Reiki Healing hos Sanselig Healing. 1000 TAK !!

Julie, 71 år

Reiki healing hos Sanselig Healing.

Jeg kom ind i et dejligt rum med en god og beroligende energi. Rummet var varmt, så jeg ikke frøs, mens jeg lå på briksen i den tid healingen varede.

Da hans hænderne lå på forsiden af kroppen mærkede jeg et energifelt rundt om hele hovedet og overkroppen. Indimellem forsvandt jeg ned i et dybere lag, længere ned end lige før jeg falder i søvn.

Det snurrede i fingrene og fødderne under hele healingen.

Både da jeg lå på ryggen og forsiden, kom der en smerte nogle gang et andet sted, end der hvor hænderne lå. Det var en meget mærkelig fornemmelse, fordi smerten blev ved, lige så længe som hånden lå på stedet.

Midt i healingen blev massørens hænder utrolig varme.

Min krop var påvirket på en dejlig måde i meget lang tid. Flere timer senere havde jeg også en ny smagsoplevelse på noget som jeg kendte.

Super fantastisk oplevelse.
Julie

Bente, 65 år

For ca. 4 år siden vågnede jeg op en morgen med smerter i armene og ryggen og kunne næsten ikke komme ud af sengen.
Jeg opsøgte lægen, blev henvist til fysioterapeut, massage, reumatolog, fitness og akupunktur, men intet hjalp, jeg havde ikke gigt, massagen og akupunkturen hjalp ikke det store og fitness gjorde det meget værre. Mit liv blev med piller mod smerter på job, og alt blev sat på stand-by privat, fordi jeg havde svært ved at bevæge mig, bare det at hænge vasketøj op, blev et problem og sengen mit mareridt idet jeg vågnede hver gang, jeg skulle vende mig.

Igennem min veninde i år fik jeg en gave til en gang healing massage af Nis hos Sanselig Healing. Dette blev lidt af en oplevelse, jeg kunne mærke, at der skete noget positivt. Jeg har nu været der 5 gange, hvor jeg får en virkelig tilbundsgående massage, jeg er begyndt at kunne bevæge mig, jeg er næsten smertefri, jeg kan hænge vasketøj op, jeg kan vende mig i sengen, og vågner kun hver anden gang.
Jeg har fået mit liv tilbage og vil gerne anbefale www.sanselighealing.dk, for han kan altså et eller andet.
Bente Hansen

Pia, 59 år

Tak Nis for din behagelige velkomst, hvor vi fik pejlede os ind på hinanden over en kop the og tak for en yderst behagelig Sanselig Helkropsmassage. Det var forunderligt at mærke varmen og healingen i dine hænder, på de steder, hvor min krop har problemer.

Du er meget givende, professionel og du overtrådte på ingen måde mine grænser.

Jeg kan på det varmeste anbefale Nis, så hvis du vil give dig selv en rigtig god gave, så skal du prøve en sanselig helkropsmassage.

Mange varme hilsener
Pia

Karin, 69 år

Tak for en god, dybdevirkende  og indførende Sanselig Healing Massage. Du er dygtig.

Jeg har jo været alene i rigtig lang tid og kan mærke et savn i mit indre.  Både efter ham og efter at blive holdt om. Der er mange følelser, som jeg ikke har kunnet sætte ord på og få talt om. Har ofte ”ondt i maven”. Der, hvor du sagde, at ubearbejdede følelser og oplevelser er gemt.

Jeg har flere gange været omkring din hjemmeside. Da jeg så læste artiklen om dig i Midtsjællands Folkeblad – Lejre, tirsdag den 6. marts (kommentar: se Blog indlæg),  tænkte jeg, nu må det være tiden.

Den ro du udstrålte under vores indledende samtale, hjalp mig med at slappe af og komme ned i mig selv inden massagen.

Vor fælles meget stærke nærvær under massagen arbejder og bevæger sig i mig og omkring mig og må lade det processe. Du fik løst op på nogle af de blokeringer, jeg har i form af savn af bortgået personer. Da du blidt masserede min mave, kom en af personerne frem (med små engle omkring sig), så vi kunne få sagt godt farvel og at vi ses på et eller andet tidspunkt hinsidens. Det var så smukt og forløsende.

Det er lidt mærkeligt, at dine varme hænder kan løse op på sådanne blokeringer, ligesom når muskelinfiltrationer løses op. Noget skal slippes og andet favnes.

Jeg har det så meget bedre nu. Tusinde tak, kære Nis. Du kan trylle med dine hænder og din udadvendte energi.

Lene, 49 år

Tak kære Nis for en fantastisk Sanselig Healing Massage forleden. Du kan noget med dine hænder. De er bare SÅ varme og energifyldte.

Det er altså fantastisk, at dine hænder kan mærke hvor min krop beder (eller skriger) for omsorg. Lige der, under højre knæ, hvor du lagde din hånd. Det gjorde bare så godt.
Det var også så dejligt, da jeg følte, at du have tre eller fire hænder på min krop på en gang. Jeg kan stadig to dage efter mærke flowet gennem maven fra din hånd på maven til den du havde under korsbenet.

Jeg giver dig de bedste anbefalinger.

Charlotte, 34 år:

Tak for en helt fantastisk Healing massage her til aften.  Det er første gang jeg prøver det, og det var umiddelbart lidt grænseoverskridende at skulle besøge en mandlig behandler til noget så intimt som en Healing massage, men du sørgede for at jeg følte mig helt tryg. Det var en fantastisk oplevelse, og som du måske kunne høre på min maves larmen, så fik du løst op for en hel masse affaldsstoffer.

Jane, 54 år:

Tak Tak Tak for en vidunderlig massage.
Du er helt vidunderlig til at give massage og din måde, som jeg oplever det, at stille dig til rådighed for energien er hel unik. Du har en rigtig dejlig givende energi, helt uden krav. Det synes jeg var helt fantastisk, at møde denne uselviske og ubetingede og kærlige gave, bare at ligge og kun slappe af og nyde disse bløde, varme og forstående hænder.

Kram Jane

Dorthe, 45 år:

Tusinde tak! Jeg har aldrig prøvet noget lignende!
Jeg ved ikke, om det er hvad nogle kalder en “out-of-body experience”.
Jeg var vel i perioder et eller andet sted mellem bevidsløshed og drømme tilstand.
Jeg havde overhovedet ingen tidsfornemmelse af hvor lang tid selve massage varede, ej heller ikke om jeg var væk i nogle få sekunder eller mange minutter.  Det føltes, som om jeg befandt mig på bunden af bevidstheden, mellem bevidstløshed og søvn. Der var ultimativ afslapning. Det må jeg prøve igen. Igen tusinde tak.

Ina, 48 år:

En helt fantastisk oplevelse. En lille baggrundsinformation for nedenstående oplevelse: min mand er musiker.

Undervejs i massagen sank jeg ret dybt ned i mig selv. På et tidspunkt fik jeg den oplevelse, at der var to eller tre små engle omkring mig. De var vel en 25-30 cm. høje. Den ene var en drille-engel. Jeg følte, at denne drille-engel nev mig i den højre kind. De to andre engle fik drille-englen skubbet væk, og alle tre begyndte at flyve rundt om mig i større og større cirkler for ligesom at få mig med. Jeg fløj så med dem op i himmelen, op til stjernerne hvor vi efter et lille stykke tid var over London. Vi nærmede os meget hurtigt de gamle Apple Studier (der hvor Beatles indspillede meget af deres musik). Pludselig fløj vi rundt i det gamle store studio One. Vægge, loft og gulve var hvide. Midt i lokalet stod et kæmpe stort hvidt Steinway koncert flygel og to hvide stole. På hver stol sad en mand i hvidt tøj. Den ene var Bono (fra U2). På den anden stol sad John Lennon. Jeg og englene fløj et par gange rundt om dem og rakte ud efter dem. Og derefter vågnede jeg op.

Du fortalte mig efter massagen og inden jeg fik tænkt over, hvad jeg havde oplevet, at du have bemærket nogle små muskelsammentrækninger i min højre kind. Det må jo have været der, hvor drille-englen nev mig i kinden. Du sagde også, at jeg rakte en hånd ud efter dig, det må jo have været der, hvor jeg prøvede at røre ved Bono eller John Lennon.

Ret syret og skøn oplevelse under en dejlig healing massage. En sanselig massage!