Helkropmassage

Helkropmassage, fuld kropmassage

Helkropmassage, der som navnet siger, er en massage, hvor hele kroppen masseres. Nogle kalder også en helkropmassage for en fuld kropmassage, men det går ud på det samme. En massage hvor hele legemet massageres. Fra tåspids over fod, ben, krop til skuldre. Fra fingerspidserne over arme til hals og hoved til toppen af håret.  For at hele kroppen kan masseres, må modtageren være nøgen.

Massagen er en blanding af healingmassage og mere dybdegående massage af kroppens muskler. Især de store muskler i baller og lænd masseres, derfor skal modtageren være nøgen.  Da modtager er nøgen, kan lange healende strøg udføres fra låret og op over ballerne. Hos både hvinder og mænd bliver de lange brystmuskler masseret og dermed dele af brystet.  Disse muskler er ofte ømme og bliver traditionelt ikke masseret i en fysiurgisk massage.

De områder, der ikke i øjeblikket bliver masseret er dækket af et lagen eller en sarong. Hvis ikke modtageren ønsker at være nøgen, bør en healing, chakra  eller fysiurgisk massage vælges.

Blanding af fysiurgisk massage og behagelig healingmassage

Denne helkropmassage er en blanding af dyberegående fysiurgisk muskel og bindevæv massage og behagelig healingmassage. Grebene fra healingmassage er omsorsfulde og fulde af varme og energi. Helkropmassage er både  afspænding af muskler og behagelig healende massage, der påvirker både krop, sind og sjæl.

  Gør musklerne spænstige
  Øger blodgennemstrømingen i vævet
  Løsner blokeringer, myoser, knuder og spændinger i musklerne
  Mindsker muskelsmerter
  Mindsker stress
  Øger velværet og kropsbevidstheden
  Højner velværet i hele kroppen
  Frigiver ophobede affaldsstoffer fra musklerne
  Virker afslappende på både muskler og sind

Ophobede affaldsstoffer frigives fra musklerne og transporteres væk med blodet og forlader kroppen med urin. Derfor skal man huske at drikke en del væske efter sådan en kropsmassage.

Massagen gives til både kvinder og mænd i alle aldre.