Fjernhealing

Fjernhealing, hvad er det?

Fjernhealing er, som order antyder, en healing, der foregår på afstand eller “fjern afstand”. Det er en healings form, hvor giver (healeren) og modtager ikke befinder sig i samme rum.  Healer og modtager vil ofte opholde sig i større afstand fra hinanden, f.eks i forskellige byer, i hvert sit land eller på hvert sit kontinent.

Læs venligst siden om Healing. Her står mere om, hvad healing og Reiki healing kan gøre for dig.

Afstanden har ingen betydning, da den healende energi ikke kender grænser eller for den sags skyld tid. De fleste kender jo udtrykker: “Jeg sender dig lige en god tanke”. Når vi har tænkt tanken, sender vi den automatisk af sted.

Fjernhealing foregår på den måde, at du typisk er hjemme i dine vante omgivelser hvor du ligger ned i et roligt rum, f.eks. soveværelset. Sørg for at du ikke fryser, tag f.eks. et fleece tæppe over dig.  Instruer partner, børn, hund og kat om ikke at forstyrre dig.

“Under fjernhealingen mødte jeg mit indre dyr, en bjørn. Jeg havde kontakt med min afdøde mor. Jeg svævede over sengen og fik vel en ude-af-kroppen oplevelse. Blev så varm om hjertet. Til sidst løb nogle tårer ned af kinderne af glæde. Jeg blev så rørt over det, der skete”

Inden healingen finder sted, kommunikerer vi enten per telefon, mail eller Facebook Messenger, for at fastlægge en dag og et tidspunkt for fjern healingen. Vi finder ud af, hvad du gerne vil have jeg skal koncentrere mig healing energi på, ligesom hvis du sad i min klinik. Selve fjernhealingen varer 20 minutter.

Inden selve fjernhealingen foretages, har du indbetalt det aftalte beløb, f.eks via MobilePay eller ved bankoverførsel.

Cirka femten minutter før fjernhealingen starter, sender jeg dig en SMS, en mail eller en Facebook Messenger besked, alt efter hvad vi er blevet eninge om, for at jeg kan sikre mig, at du er klar. Du sætter din telefon på lydløs, forstyr ikke og gerne fly mode. Så starter healingen. Efter de tyve minutter er gået, skal du komme til dig selv igen. Du har måske sat telefonens alarm til at give lyd fra sig efter 20 minutter. Herefter har vi igen en telefonsamtale, hvor vi kan dele oplevelse med hinanden. Denne samtale kan vare op til 30 minutter og er inkluderet i prisen.